Próbára teszi a tudását a Honfoglaló társasjáték

honfoglaló társasjáték

Honfoglaló társasjáték

Végre egy játék, ahol a tudás önmagában mit sem ér stratégia és szerencse nélkül. Mind a hárommal rendelkeznie kell annak, aki Honfoglaló társasjáték győztese akar lenni. A játék érdekes kérdéseket tartalmaz az élet különböző területeiről.

Több kérdés helyes megválaszolásával a résztvevők több területet hódíthatnak meg. De mint mondtuk, a tudás nem mindig elég a győzelemhez. Ehhez stratégiai tervre és taktikára lesz szüksége. Mert egy rossz stratégiával könnyen elveszítheti a tudással és szerencsével megszerzett erődítményeit. A Honfoglaló társasjáték egy dinamikus és szórakoztató játék, ami próbára teszi a játékosok általános műveltségét és eszét. Egyaránt alkalmas a szórakoztató estékre a szeretteinkkel, a barátainkkal vagy a gyermekeinkkel.

A játékban a résztvevők Magyarország területéért harcolnak, ami területekre van felosztva. Ezek a régiók egy bizonyos számú pontot érnek. Adjon több helyes választ a Honfoglaló társasjátékban, mint az ellenfelei és több területet fog meghódítani, hogy az egész ország felett diadalmaskodjon!