A sokszínű magasszárú bakancs szépsége

magasszárú bakancs

Magasszárú bakancs

Új cipő választásakor nem utolsó szempont az, hogy nagyon kényelmes és sokoldalú legyen. Különösképpen igaz ez az állítás, ha a téli időszakra keresünk, hiszen ilyenkor már az is fontos, hogy a választott cipő meg tudjon küzdeni a csapadékos időjárással.

Erre nagyszerűen megfelel a magasszárú bakancs, nem hiába olyan népszerű lábbeli. Manapság már nemcsak túrázásra lehet hordani, hiszen elképesztően változatos megjelenésűek közül válogathatunk. A teljesen letisztult fekete fűzős kialakítástól kezdve, a rózsaszín csatosig, szőrmésig találhatunk számunkra megfelelőt. Azonban a hasznosságából cseppet sem vesztett a magasszárú bakancs, mivel megfelelő tartást ad a bokának és megvéd a beázástól.

Magas szárának és gumis talpának köszönhetően óv a latyaktól, jégtől és a sártól is. Belső plusz rétegnek köszönhetően nem kell félni attól, hogy fázni fog a lábunk. Vékonyabb anyagból készült magasszárú bakancs tavasszal és ősszel is hordható. A magasabb sarkú cipőket kedvelők is találhatnak maguknak megfelelő bakancsot.