Webáruház

Bosch kisflex megnyerő teljesítménnyel

Bosch kisflex

Bosch kisflex

Erre a szerszámgépre szinte minden háznál szükség van. Bármikor akadhat olyan szituáció, amikor hasznos lehet a Bosch kisflex. De miért pont ez a márka? Mert rendkívül megbízható, praktikus és strapabíró. Nem igényel semmilyen karbantartást, amikor szükségünk van rá, csak előkapjuk és már darabolhatjuk a fémet, fát, műanyagot a segítségével.

Ugyanezek az anyagok csiszolókoronggal is megmunkálhatóak. A drótkoronggal a rozsdát, festéket, lakkot is eltávolíthatjuk a fém-, fa-, vagy betonfelületekről. Egy igazán sokoldalú szerszám, amely fordulatszámszabályozóval rendelkezik a precíz munka érdekében. Hogyha nem csak a műhelyben, hanem a szabadban is kénytelenek vagyunk használni a Bosch kisflexet, akkor érdemes az akkus kivitel mellett dönteni, mert ez korlátlan mobilitást biztosít a hordozható energiaforrásának köszönhetően. A Bosch kisflex a kompakt mérete ellenére rendkívül nagy teljesítménnyel rendelkezik. Vágás közben a fordulatszám stabil marad, nem lassul, nem fullad le az anyagban.

Valóban megéri a Dremel ár?

Sokan felhúzzák a szemöldöküket, az árcédula láttán. Mégis mi kerül ennyibe egy ilyen aprócska szerszámon? A Dremel ár a gép valódi értékét és az általa képviselt magas minőséget tükrözi. A sokoldalú és felettébb praktikus eszközzel nagyon pontos munkát végezhetünk. A fordulatszám szabályozásról ebben az esetben sem kell lemondanunk. Az ultra kompakt kivitel az lítium-ionos akkunak köszönhető. Az ergonomikus formatervezésnek hála, több óra munka után sem fogjuk fáradtnak érezni a kezeinket.

Felsorolni is hosszú lenne, hogy mennyi mindenre használhatjuk ezt az aprócska szerszámot. A csiszolástól kezdve a tisztításon át a gravírozásig, fúrásig, mindenre képes a megfelelő tartozék csatlakoztatásával. Az akkus változat egyedi dokkoló állomással rendelkezik, ami folyamatos töltést biztosít és helyet kínál a tartozékoknak is. A Dremel ár jelenleg kimondottan alacsonynak mondható az onlineszerszam.hu kínálatában, ezért érdemes minél előbb lecsapni rá, ameddig a készlet tart. A Dremel árat általában a teljesítmény és a tartozékok határozzák meg.

Kötés horgolás a téli hónapokban

kötés horgolás

Kötés horgolás

Hosszú, lakásban töltött hónapok elé nézünk, hiszen télen a kinti programok alig lehetségesek, de a meleg szobában jólesik valamilyen kreatív tevékenységet végezni. Érdekes és különleges ruhaneműk megalkotására van módunk a kötés horgolás által és így még akár a karácsonyi ajándékot is saját kézzel készíthetjük el a szeretteinknek.

A természetes alapanyagokból előállított darabok viselése nagyon kellemes, a saját fantáziánk által kitalált és elkészített ruhadarabok különlegesen kellemes érzést nyújtanak. Tovább

Megérnek egy esélyt a potencianövelő ételek

potencianövelő ételek

Potencianövelő ételek

Manapság egyre többet lehet hallani azokról a készítményekről, amelyek a természetes komponenseik révén, mellékhatások nélkül tudnak segíteni a potenciagondokkal küzdő férfiakon. Azonban nem mindig kell egyből a tablettákhoz nyúlni, hiszen gyakran a potencianövelő ételek is segíthetnek.

Senkit sem kell meglepjen a tény, hogy manapság a természetes potencianövelő ételek hatalmas rajongótáborral büszkélkednek. Amellett, hogy szinte mindegyik nagyon ízletes, tehát a gasztronómiai értékük magas, kifejezetten kedveltté váltak a potenciazavarokkal küzdő férfiak körében is. Tovább

Huawei okostelefonok kiváló kamerával

Huawei okostelefonok

Huawei okostelefonok

Bizonyára sokan emlékeznek arra az időre, amikor még megmosolyogtuk azt, aki ilyen telefont vett elő a zsebéből. Sokaknak egy nevenincs kínai készüléknek tűnt a sok közül.

Kezdetben a Huawei okostelefonok valóban nem arattak valami nagy sikert a felhasználók körében. Utána szép lassan beindult a marketinggépezet és egyre nagyobb érdeklődés kezdte körbevenni ezeket a készülékeket. A világ az első duplakamerás modellre kapta fel a fejét úgy igazán, mivel ez valóban egy olyan hardver volt, ami akkoriban iszonyat jó képeket csinált.

Tovább

Megbízható az üzleti utak szolgáltatás

üzleti utak

Üzleti utak

A Morea Travel azon utazási irodák közé tartozik, amelyek nem csupán a nyaralások megszervezésével és lebonyolításával foglalkoznak. Ez cég az üzleti utak nagymestere is. Aki ismeri ezt az irodát, ezen nem lepődik meg, hiszen tudja, hogy a vállalat már 25 éve meghatározó szereplője ennek a piacnak.

Itt mindig is arra törekedtek, hogy modern újításokkal, az ügyfeleknek kedvező megoldásokkal tegyék a turizmust még jobbá. Nem képeznek kivételt az üzleti utak sem. A Morea sok időt és energiát fektet ebbe a szolgáltatásba is. Kétségtelen, hogy ez Magyarországon is egyre felkapottabb dolog. Rengeteg üzletember és csapat azért igényli itt az üzleti utak szolgáltatást, mert maximálisan tisztában vannak azzal, hogy itt mit kaphatnak. Tovább

Fagyi rendelés nagykertől: ilyen ízeket se lehet mindenhol találni

Fagyi rendelés

Fagyi rendelés

A legtöbb embernek a fagylalt a nyár valódi szimbóluma és ezzel nem is igazán lehet vitatkozni. Ez az ízletes édesség határozottan szükséges a forró nyári napokon, amikor beülünk a kedvenc helyünkre vagy csak élvezzük a napsütést a legszebb strandokon. Annak érdekében, hogy az égető hőségben töltött napok kellemesebbek legyenek, ismerje meg az ország legjobb kézműves fagylaltboltját, ahol nagykereskedelmi tételben is vásárolhat a kedvenc ízeiből.

A Hisztéria Fagylalt egy nagy múlttal rendelkező magyar családi vállalkozás, ahol 100%-ban természetes alapanyagokból készült termékeket vásárolhatunk. A társaság a naturális összetevők mellett, az eredetiségre és a különleges ízekre támaszkodik az üzletpolitikájában. A gyártás során nem használnak száraz keverékeket, ízfokozókat és koncentrátumokat, így még a vaníliát sem porként adják hozzá a fagyikhoz, hanem a hüvelyéből nyerik ki azt. A család és a köréjük gyűlt lelkes kis csapat maguk készítik a recepteket, az ügyfelek kívánságaira és a saját íz-világukra összpontosítva.

Tovább

Monin sziruppal édesebb az élet

Különleges Monin szirup

Különleges Monin szirup

Aki igazán szeretne belekóstolni az élet édes ízébe, az most a legjobb helyen jár. A Monin szirup számos változata rendelhető meg, akár nagyobb kiszerelésben is a webáruházból.

Nehéz lenne olyan ízt találni, ami még nem szerepel a Monin szirupok listáján. Egyaránt használhatóak hideg és meleg italokhoz. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek a nagyszerű, élénk színű ízesítők, amelyek többek között a koktélok és kávéitalok felkapottsága miatt alakult így.

Tovább

A neves futóbiciklivel teljes az öröm

neves futóbicikli

Neves futóbicikli

Mi teszi boldoggá a gyerekeket? Nos, erre az érdekes kérdésre azért is nehéz pontos választ adni, mert a csöppségeket, ellentétben a felnőttekkel, a legapróbb figyelmesség is őszintén vidámmá varázsolja. Az viszont biztos, hogy a neves futóbicikli e tekintetben kétségtelenül beváltja a hozzá fűzött reményt.

A gyerkőcök valamilyen titokzatos oknál fogva imádják azokat a holmikat, amelyeken a saját nevük szerepel. Különösen igaz ez a futóbiciklire, hiszen a szóban forgó használati tárgyat egyébként is különös figyelem és szeretet övezi a legapróbbak részéről. Képzelje csak el azt az örömet, ami akkor járja át a család szeme fényét, ha a saját neves futóbiciklijével gurulhat a játszótérre! Tovább

Kiknek valók a szintetikus parókák?

szintetikus parókák

Szintetikus parókák

A póthaj vásárlása megannyi kérdést hoz magával, így nem árt kikérni egy profi tanácsát még a beszerzés előtt. Az internet adta lehetőségeknek köszönhetően pedig még az otthonából sem kell ehhez kimozdulnia, ugyanis a Rose Hair stúdió válaszolt a leggyakoribb kérdésekre a szintetikus parókák és egyéb póthajak témakörét illetően.

Az elsőként felmerülő talán az, hogy csak a természetes hajból készült termékek a jók-e. Természetesen nem, ez viszont nagyban függ a mindennapi hajviseleti szokásainktól. Mind az eredeti, mind pedig a szintetikus parókáknak megvannak az előnyei és hátrányai. Tovább

Egyszerű és kényelmes a Panasonic rendszertelefon használata

Panasonic rendszertelefon

Panasonic rendszertelefon

A legtöbb cégnél a telefonos kommunikáció telefonközpontok segítségével történik. Nincs minden egyes alkalmazottnak saját vezetékes vonala külön számmal, hiszen ez gazdasági szempontból nem indokolt és a városi kapcsolat sem képes ilyen sok számot biztosítani.

Viszont a szervezetek belső kommunikációját elősegítő Panasonic rendszertelefon lehetővé teszi egyetlen bejövő szám felosztását egy bizonyos számú alkalmazott között, egy rövid szám hozzárendelésével az egyes előfizetőknek. Tovább