Étel-Ital

Immunrendszert erősítő marhakollagén

marhakollagén

A marhából előállított kollagén számtalan előnnyel bír, ami I és III típusú fehérjében gazdag. A glicinben gazdag marhakollagén erősíti a csontokat, porcokat és inakat. Enyhíti az ízületi fájdalmat és javítja a bélrendszer egészségi állapotát. Nyugodttá teszi az éjszakákat. Az a személy, aki allergiás a tengeri eredetű kollagénre, az okvetlenül ezen típus mellett kell döntsön! A marhakollagén prolinban gazdag, jótékony hatással bír a ráncok csökkentésében. Képes fokozni a szervezet kollagéntermelő képességét.
Tovább

Fagyi rendelés nagykertől: ilyen ízeket se lehet mindenhol találni

Fagyi rendelés

Fagyi rendelés

A legtöbb embernek a fagylalt a nyár valódi szimbóluma és ezzel nem is igazán lehet vitatkozni. Ez az ízletes édesség határozottan szükséges a forró nyári napokon, amikor beülünk a kedvenc helyünkre vagy csak élvezzük a napsütést a legszebb strandokon. Annak érdekében, hogy az égető hőségben töltött napok kellemesebbek legyenek, ismerje meg az ország legjobb kézműves fagylaltboltját, ahol nagykereskedelmi tételben is vásárolhat a kedvenc ízeiből.

A Hisztéria Fagylalt egy nagy múlttal rendelkező magyar családi vállalkozás, ahol 100%-ban természetes alapanyagokból készült termékeket vásárolhatunk. A társaság a naturális összetevők mellett, az eredetiségre és a különleges ízekre támaszkodik az üzletpolitikájában. A gyártás során nem használnak száraz keverékeket, ízfokozókat és koncentrátumokat, így még a vaníliát sem porként adják hozzá a fagyikhoz, hanem a hüvelyéből nyerik ki azt. A család és a köréjük gyűlt lelkes kis csapat maguk készítik a recepteket, az ügyfelek kívánságaira és a saját íz-világukra összpontosítva.

Tovább

Valódi kényeztetés a luxus csokoládé

A tiszta kakaótartalmú édességek egészségesek, amelyeket bátran fogyaszthatják a cukorbetegek is. A luxus csokoládé csoportjában nagyon sok termék megtalálható. Ezeket megtekintheti az érdeklődő az etcsokibolt.hu internetes oldalon.

A kézműves kiadások óriási előnye tulajdonképpen az, hogy gondos odafigyeléssel, precizitással készülnek. A profi szakemberek, vezetők nagy tapasztalattal és tudással rendelkeznek. A mondás is úgy tartja, hogy amiben benne van a készítő lelke, egyénisége az egyáltalán nem lehet rossz. Tovább

A méhpempő fokozza a teherbeesés valószínűségét

méhpempő

méhpempő

Rohanó világunkban egyre több olyan külső hatást kell elviselnie a szervezetünknek, amelyek károsak lehetnek az egészségügyi állapotunkra. Az immunrendszer erősítésére egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek, rengetegen a természetes készítményekre esküsznek. A méhpempő rendszeres fogyasztása jótékony hatással lehet a testünk egészére, de egyéb méhészeti termékek, mint a propolisz vagy a méhkenyér is igen hasznos lehet ebből a szempontból. A tiszta méhpempőt a fiatal méhek termelik és a méhkirálynő táplálkozik vele.
Tovább

Álljon Ön is a spirulina védelme alatt!

Spirulina shop

Spirulina shop

Egészségmegőrzés és vitaminfeltöltés egy 3 milliárd éve létező élelmiszerrel? Érdekesen hangzik, kétségtelenül. Ha mindent tudni szeretne a spirulina algáról, látogasson el a spirulina.shop.hu weboldalra és olvassa el a legfontosabb információkat erről a rendkívüli termékről! Amellett, hogy teljes körű védelmet biztosító multivitamin, még lúgosító és méregtelenítő hatása is van. A család minden tagja biztonsággal fogyaszthatja és nélkülözhetetlen tápanyagokkal töltheti fel a szervezetét.
Tovább

Húst helyettesítő jackfruit

Jackfruit

Manapság egyre nagyobb divatnak kezd örvendeni a vegetarianizmus és a vegán életmód. Ezen konyha hívei már számos olyan ételkülönlegességet és alapanyagot fedeztek fel, ami jóformán meg sem különböztethető a hústól. Itt van egy teljesen új változat, a jackfruit. Délkelet Ázsiában honos növény gyümölcséről van szó, ami rendkívül sokoldalúan felhasználható. Tovább

A Gastro Zóna segítséget nyújt

GastroZona.hu

Nehéz olyan élelmiszer nagykereskedést találni, ami minden szempontból megfelel az elvárásoknak. Ennek ellenére nem szabad feladni a keresgélést, mert előbb-utóbb biztosan siker koronázza a fáradozást.

A GastroZona.hu oldalán rengetegféle termék közül lehet választani, ezért érdemes itt keresgélni. A kínálat igazán sokrétű, tehát nem okoz gondot a válogatás. Friss élelmiszerek találhatóak a GastroZona.hu oldalán. Tovább

Meddig éles egy kés?

Fenőacél a késekhez

A disznóvágásnak nem szabad megfelelő eszközök hiányában nekikezdeni. Ezeket, lehetőleg megbízható helyről kell beszerezni. Remek lehetőséget biztosít erre a bollerbolt.hu weboldal. Ezzel az eszközzel lehetségessé válik a kések megélezése. Rendszeres használat esetén néhány havonta egészen biztosan sort kell rá keríteni.

Így sokkal egyszerűbbé válik az aprítás és a szeletelés. A disznóvágáskor lényegesen egyszerűbb lesz a munka. Végre nem kell az életlen kések miatt szenvedni. Ezzel az eszközzel sokkal könnyebb lesz a malac feldolgozása, azonban nagyon odafigyelve kell használni! A durva felületű típusaival különösen elővigyázatosnak kell lenni. Igazán gyorsan dolgozik. A rajta lévő ütköző megakadályozza, hogy a megélezni kívánt kés a kézhez érjen. Ez jelentősen csökkenti a balesetek előfordulásának valószínűségét. Kisebb kialakításban kapható, ezért egyszerűen elfér a konyhaszerszámok között. Tovább

Alacsony fehér rum ár a webshopokban

Kedvezményes fehér rum ár

Amikor az ember a rumra gondol, teljesen érthető okok miatt, egyből a Karibi-térség jut az eszébe, és sokan még ennek hallatán a kalózokra is gondolnak. Mivel hazánkban a számos jó italokat forgalmazó internetes áruházaknak köszönhetően a fehér rum ár roppant kedvezővé vált, nem is csoda, hogy az emberek szeretnék kipróbálni ezt a sokat hallott nedűt. Egyesek azért választják ezt, mert lenyűgözi őket az ital eredete. Tovább