Mire használható a burkoló ék?

burkoló ék

burkoló ék

Egy modern otthon felújítása jóformán elképzelhetetlen anélkül, hogy valamilyen felületre ne kerüljön csempe. Ezen burkolóelemeknek már sokféle változata létezik, de többnyire még mindig a mázas égetett kerámialapokat, valamint a természetes kövekből kialakított változatokat használják erre a célra. A lerakáshoz, a kiváló tapadást nyújtó ragasztó mellett, a burkoló ék szintén hasznos kiegészítő.

Ez a termék nem önmagában alkalmazható, hanem talppal kombinálva, ami bekerül a lapok alá. A kiálló fülbe jön a burkoló ék, ami 2 csempe között alakít ki szoros, egymáshoz viszonyított egyenletes felszínt. Mivel rendszerben történik a bevetése, ezért garantált a teljesen sík felületnek a kialakulása.

A nagyobb méretű és vékony csempéknél jóformán kötelező a használata, a kiváló végeredmény meglétéhez. A burkoló ék önmagában is megrendelhető, de gyakran szettben, talppal és fogóval együtt érhető el a burkolatszintezo.hu weboldalon. A célirányos alkalmazás kiváló végeredményt biztosít, ráadásul a használata roppant egyszerű.