A Fibaro rövid bemutatása

Fibaro

Fibaro

Az intelligens otthon kényelmét és praktikusságát mindenki szeretné kipróbálni. A Fibaro funkcionálisan gazdag rendszerével ez nagyon egyszerűen megtehető. A márka tervezői óriási hangsúlyt fektetnek a designra, valamint a formatervezésre. A gyártó termékeit kizárólag Lengyelországban tervezik, fejlesztik és gyártják. A viszonylag új cég alig néhány év alatt 6 földrészen tette elérhetővé a fejlett vezeték nélküli berendezéseit.

A vállalat tehát rendkívül gyorsan terjeszkedik. A Fibaro székhelye és a gyára Poznanban található. A tervezők nem másolják az ötleteket, vagyis nem utánozzák a konkurenciát, inkább megelőzik és újat alkotnak, óriási sikerrel. A rendszerek eleget tesznek a felhasználók igényeinek. A modularitás és a komplementaritás lehetővé teszi az elemek rugalmas összekapcsolását, illetve programozását.

A Fibaro arra törekszik, hogy megkönnyítse az emberek életét azáltal, hogy komfortos, barátságos és biztonságos otthoni környezetet alkot. Ha nem tudja, hogy melyik gyártó termékeit válassza, akkor nézzen utána az említett cég ajánlatainak!