Foglalja le előre a fonyódi szállását!

fonyódi szállás

Fonyódi szállás

A város a Balaton, Európa egyik legnagyobb tavának, déli partján fekszik. Elsősorban üdülőhelyként ismert, a nyaralási szezonban zsúfolásig tele van belföldi és külföldi turistákkal. Szép és modern központtal, valamint gyönyörű és hosszú, bár nem túl széles stranddal büszkélkedhet.

Az itt töltött nyaralás iránti nagy érdeklődésnek köszönhetően, elég sok a fonyódi szállás lehetőség, például apartman és olyan vendéglátóhely is van, ahol a vendégek hagyományos magyar ételeket kóstolhatnak. A fonyódi szállásokat a főszezonban érdemes előre lefoglalni. Ilyenkor az üdülőhelyek nagyon népszerűek, ezért kockázatos lehet csak akkor bérelni szálláshelyet, amikor megérkezünk.

Csak keressünk rá az interneten és a számos portál bármelyikén találhatunk információt a fonyódi szállásokról. A foglalás után nyugodt szívvel utazhatunk Magyarország eme festői helyére. A környék közlekedése is jól megoldott, sok vonat és busz áll meg itt. A vasútállomás és a buszpályaudvar nincs messze egymástól, az üdülési szezonban pedig autós kompok is indulnak.