A zománcfesték változatos alapanyag

zománcfesték

Zománcfesték

Mindenki elképzel magának egy bizonyos idő után valamilyen otthont, ahol a saját stílusa és ízlése dominál. Ennek a folyamatnak a megvalósításában a zománcfesték kitűnő választás, ami kétségkívül az egyik leghasznosabb anyagtípus. Többségében belső és külső térben egyaránt jól alkalmazható, ami széles spektrumú felhasználást eredményez.

További előnye, hogy szagmentes, valamint rendkívül gyorsan szárad. A zománcfesték a lakás több pontján is hatékonyan felhasználható, bárki könnyedén boldogulhat vele.

Különféle színekben érhető el, mint például fehér, fekete, zöld, vörös vagy szürke. Vízbázisú, ami fa- és fémszerkezetekre egyaránt okos választás. A zománcfesték révén a felület lehet magas vagy selyemfényű, de matt is.

Esztétikus, sokáig tartó festékfajta. A felhordásának is számos módja van, lakkhengerrel, akrilecsettel, valamint szórással. Nagyjából 4 óra száradási idő szükséges, majd 2 vagy 3 réteggel is be lehet vonni az adott elemet. Öröm a munka ezzel a festékkel, hiszen jól terül és egyszerűen kezelhető.