Mi befolyásolhatja a mellfelvarrás tartósságát?

mellfelvarrás

Tartós mellfelvarrás

Elkerülhetetlenül megereszkednek, lógóssá válnak a nagyobb méretű mellek az idő múlásával, elveszítik a tartásukat és a kerek formájukat. A szülés, a szoptatás vagy intenzív fogyókúra szintén a keblek megereszkedését eredményezheti, ilyenkor pedig sok hölgy dönt a plasztikai sebészet általi beavatkozás mellett.

Több tényező is szerepet játszik abban, hogy milyen tartós eredménye lesz egy mellfelvarrásnak. Természetesen a legfontosabb az, hogy egy kiváló szaktudású plasztikai sebész végezze el az operációt. Dr. Falus György plasztikai sebész gyönyörű eredményt hozó munkát végez, akivel Ön is felveheti a kapcsolatot a drfalus.hu weboldalon.

A sikeres műtétnek köszönhetően, a megereszkedett mellek újra teltek és feszesek lesznek, megszűnik a mellkasnál kialakult lapos dekoltázs is, amint a keblek a megfelelő magasságba kerülnek. Ha a hölgynek igénye van rá, akkor implantátum beültetésével egyúttal a mellek mérete is megnövelhető.

A mellfelvarrás műtét lényege a megnyúlt bőr eltávolítása és a mirigyállomány megemelése. Persze, a műtét előtt el kell végezni bizonyos vizsgálatokat, mint a laborvizsgálat, EKG, mellkasröntgen, mammográfia, amelyek kötelezőek. Azonban a 40 évesnél fiatalabb páciensek esetében elegendő mammográfia helyett a mell ultrahangvizsgálat.

A mellfelvarrásnak sok előnye van, többek között egy szép eredmény visszaadja a hölgynek az önbizalmát, hiszen sokkal nőiesebbnek, vonzóbbnak fogja érezni magát, ami visszatükröződik az arcán is. A weboldalon tájékozódhat a többi információról is, például azokról a tényezőkről, amelyek rendkívül fontosak a sikeres mellfelvarrás remek eredményét illetően.

Ugyanitt lehet olvasni a beavatkozás lehetséges kockázatairól és szövődményeiről, hiszen ezekről is kell legyenek ismeretei, ha a mellfelvarrás mellett döntött. Megtudhatja a honlapról azt is, hogy mennyi a műtét után várható gyógyulási idő, mikor kezdhet el újra sportolni vagy munkába járni. A weboldalon található űrlap kitöltésével jelentkezhet be egy ingyenes konzultációra a doktorhoz.