A hajó műbőr nemcsak markáns, de időtálló is

hajó műbőr

Hajó műbőr

Bár már jócskán benne járunk az őszben, ez nem jelenti azt, hogy ne hajókázhatnánk a Balatonon, ha lehetőségünkben áll megélni ezt a méltán csodás és felejthetetlen tevékenységet. Abban az esetben, ha azon szerencsés emberek közé tartozik, akiknek a tulajdonában áll egy saját yacht, a hajó műbőr tipikusan az a kategória, ami nem hiányozhat a kelléktárból.

A hajók esetében a stílusosságnak és a praktikumnak kéz a kézben kell járnia, hiszen nem elég, ha az egyes kellékek csupán szépek, amíg az időjárás és a rendszeres használat viszontagságaival szemben hamar bedobják a törölközőt. A műbőr, mint anyag, roppant strapabíró, remekül állja a sarat a nehezebb helyzetekben is, ám emellett az esztétika oltárán is áldoz, hiszen szemet gyönyörködtető, markáns és különleges.

Persze az is igaz, hogy valóban igényes, prémium hajó műbőrt nem lehet minden boltban kapni, így a vásárlás is problémássá válhat. A Duelle webáruház kínálata szerencsére nincs híján a terméknek, amit a fenti linkre kattintva meg is szemlélhet.