A QR kód olvasó más, mint a vonalkódos

QR kód olvasó

QR kód olvasó

2D Imager technológiával felszerelt dekódert szeretne venni QR kódok leolvasására? Ha megbízható, tartós és könnyen üzemelhető QR kód olvasó rendszert szeretne vásárolni, honlapunkon van a helye! Cégünk fő profilja a digitalizálással elérhető egyszerűbb munkavégzés megvalósítása.

Ehhez biztosítunk vonalkód és QR kód olvasó típusokat, amelyek működési elvükben, kinézetükben hasonlítanak vagy megegyeznek. Dimenzió szempontjából viszont eltérnek. A vonalas ugyanis egydimenziós kód, lézerrel olvasható le, míg a QR már kétdimenziós bélyegkép és ehhez képkészítő szkenner szükséges.

Ilyen QR kód olvasó ma már a telefonokban is található, hiszen a vonalkódokhoz képest, ez a változat sokkal több helyen alkalmazható. Nemcsak termékeken látható vissza, de plakátokon, ismertetőkön is szép számmal megmutatkoznak és a beolvasás után a felhasználót akár célzottan egyik-másik honlapra képesek navigálni. Termékeink között vezetékes és vezeték nélküli dekóderek is találhatóak, de rendelhet pultba építhető szkennereket is.