Vezeték nélküli vákuumos Alfawise porszívó

Alfawise porszívó

Alfawise porszívó

Csillogóan tiszta lakásra vágyik gyorsan és egyszerűen? Unja már konnektorról konnektorra járni a lakást amikor porszívózik? Az Alfawise porszívó vezeték nélküli akkus kézi bot modell, amivel bármilyen padlón lehet tisztítani, legyen az parketta, szőnyeg vagy csempe. A kétfajta sebesség beállítás hatékony és alapos munkát eredményez. Az ergonomikus fogantyú kényelmes és elegáns.

A kiváló minőségű, levehető, 2200 mAh kapacitású akkumulátor töltési ideje hozzávetőleg 5 óra, ami 20-40 perc készenléti időt biztosít, a használati sebességtől függően. Az Alfawise porszívó szívóereje 7 kPa. Többféle tartozék biztosítja, hogy mindenféle felületen tökéletes tisztítást végezzen.

A széles kefe függönyökhöz, illetve bútorokhoz és kanapékhoz készült, míg a réscső az autóban, a sarkokban és a nehezen elérhető helyeken végez alapos munkát. A méretes, levehető porcsésze 0,5 literes, ami egyszerűen kiüríthető, a könnyebb tisztítás érdekében. Az Alfawise porszívó négyszeres, rendkívül hatékony szűrőrendszere garantálja az otthona makulátlan tisztaságát.