A műkörmös UV lámpa részletes bemutatása

műkörmös UV lámpa

Műkörmös UV lámpa

A műköröm építéshez nem csupán a szakember ügyessége, tapasztalta és hozzáértése kell, hanem megannyi tartozék és munkaeszköz. Egyetlen szalonból vagy hobbi műköröm építő segédeszközös ládájából sem hiányozhat a műkörmös UV lámpa. Ennek számos jó tulajdonsága van.

Az egyik az, hogy az ilyen lámpa minden egyes műköröm alapanyagot hamar megköt, illetve tökéletesen beválik a villámkötésekhez is, amik például egy LED lámpával csak nagyon nehezen kivitelezhetők. A LED lámpákkal összehasonlítva nagyobb a fénykibocsátási szöge is a jó minőségű műkörmös UV lámpa kelléknek.

Ennek persze hátrányai is vannak. Itt lassabb a kötési idő, ezért hosszabb a munkamenet. A műkörmös UV lámpa megkövetel egy kis időt, jó pár percet, amíg rendesen felmelegszik. Ennél pedig bizonyos időközönként cserélni kell a fénycsöveket. A műkörmös UV lámpa lehet egy, két vagy akár négy csöves is.

Melyiket érdemes megvenni? A hozzáértők szerint, egy szalonba legalább a 2 csöves modell szükséges. De aki biztosra akar menni, az a 4 csöves modellt választja. Ez a típus összesen négy izzót tartalmaz, kettőt fölül a lámpa közepén, egyet- egyet pedig a két oldalán.

Ezért kifogástalanul köti a körmöket oldalról is, mindkét irányból. A lámpa mellett tanácsos pár mondatban szót ejteni a műkörmös alapanyagok legfontosabb fajtáiról. Ezeknek az alapos megismerése és aztán a tökéletes használata minden műkörmös és hobbi műköröm építő személy legfőbb feladata.

Ezeknek a hiányában elmarad a magas minőségű szolgáltatás nyújtása, ami ugye rengeteg problémával jár majd. A siker tehát a műkörmös alapanyagok kiváló nívójában rejlik. Manapság nagyon népszerű szakma ez, ami pedig azt jelenti, hogy nagy a konkurencia.

Ha valaki ki akar emelkedni, a szaktudás és gyakorlat mellett, még valamire oda kell figyeljen, ami elengedhetetlen a sikerhez. A műkörmös alapanyagok hibátlan minősége a lényeg. Akinek már van tapasztalata ebben a szakmában, akkor mindössze egy jó partnerre van szüksége, akitől a műkörmös alapanyagok megannyi fajtáját kedvező áron beszerezheti. Sokaknak ez a társ a Mona Beauty Shop, ahol az árak is kedvezőek.