Kényelmes és designos kosárcipő

Minden sportághoz más ruházat és lábbeli a megfelelő, hiszen a mozgásfajták is különbözőek. Például fontos, hogy a kosárcipő a kemény leszállások hatásait képes legyen valamilyen szinten felfogni.

A kényelmes és biztonságos játékot így könnyíti meg ez a speciális lábbeli. A Nike Air Max Impact férfi kosárcipő remek választás, mert az érzékeny párnázata megkönnyíti a leszállást, az öntött sarokbilincs és a kettős hevederes rendszer pedig kombinálja a könnyű, rögzített érzést. A sarokbilincs kiválóan segít stabilizálni a lábat, ami kifejezetten hasznos kosárlabdázás során. Fekete-piros színkombinációban vásárolható meg a termék a madeinpapp.hu webáruházból.

Nemcsak edzésekre ideális ez a lábbeli, hanem alkalmi sportoláshoz, kiránduláshoz egyaránt. Igazán kényelmes viseletet biztosít, mivel rugalmas hab középtalpa van. A gyártó minden terméke kifejezetten magas minőséget képvisel, tartós és designos. Nincs ez másképp eme kosárcipő esetében sem, ami kifejezetten vagány megjelenést biztosít a viselőjének a pályán és bárhol.