Egyszerhasználatos maszk nemcsak a vírusok ellen

A közelmúlt óta az eldobható védőeszközök szilárdan bekerültek a magyarok fogyasztói portfóliójába. Az egyszerhasználatos maszk iránti keresletet a mindenkori járványügyi helyzet határozza meg.

A társadalmi normáknak való megfelelés érdekében, a nyilvános helyek látogatásakor, a vírus behatolás elleni védelem ellen, mind a speciális szűrőanyagokból készült légzőkészülékeket, mind a textil, géz és pamut változatokat elkezdték használni. Nem szabad azonban megfeledkezni az egyszerhasználatos maszk egyéb alkalmazásairól sem. Az életfolyamataink olyan helyzetekhez vezettek, amikor a munka a levegőben lévő aeroszol- és gázkomponensek magas koncentrációjával jár együtt. Az építési por, a festékfüst és számos gáznemű anyag helyrehozhatatlan károkat okozhat az emberi tüdőben.

Az egyszerhasználatos maszk használata ebben az esetben teljesen kiküszöböli a légzőszervi kockázatokat azáltal, hogy tisztított levegőt biztosít. A webáruházunkban számos gyártó termékei találhatóak, különböző műszaki és fogyasztói jellemzőkkel.