Az ágynemű befolyásolja a hangulatát

A nap végén semmi sem fogható a jó pihenőhelyhez. Az ágy és az ágynemű nagyban befolyásolja az általános egészséget. A fájdalmak, a hangulat és az energia mind olyan tényezők, amiket az alvás befolyásolhat. A jó hír az, hogy vannak olyan tippek, amelyek segíthetnek a döntés meghozásában.

Valójában, a megfelelő ágynemű kiválasztása biztosítja, hogy kényelmesen aludjon és nyugodtnak érezze magát. Amikor az anyagokra gondol, kísértést érezhet, hogy utánanézzen a szálszámnak. Sajnos ez nagymértékben hozzájárul a zavarhoz. Akár hiszi, akár nem, a szálak száma már nem a minőséget jelzi. Egyes cégek nagyobb szálszámú modelleket készítenek olcsóbb anyagból. Duplán megcsavarják a fonalat, így magasabb szálszámot tudnak elérni. Ahelyett, hogy a szálszám miatt aggódna, fontolja meg az anyag típusát!

A kötött sztreccs szövet lehet puha és meleg, míg mások ropogósak és hűvösek. A pamut ágynemű kiváló minőségű anyagból készül, de egyben ez a legdrágább is. Ha a megvásárolható legmagasabb minőséget szeretné, válasszon 100% egyiptomi pamutot!