Infra hősugárzó fedett teraszokhoz

Kellemes meleget áraszt

Kellemes meleget áraszt

Télen mindenki megpróbál kellemes meleget varázsolni a lakásban és a különböző helyiségekben. Hogyha egy gyors megoldásra van szükség, akkor az infra hősugárzó kimondottan jó választást jelent, mivel a bekapcsolást követően, azonnal érezni lehet a sugárzó melegét.

A távfűtés az ország számos területén nincs megoldva és beláthatatlan ideig, valószínűleg nem is lesz. Ezért az ilyen háztartásokban kifejezetten előnyös az infra hősugárzó használata.

A fedett teraszokon és a vendéglátóhelyeken is ideális egy ilyen eszköz használata. Különlegessége, hogy nem magát a levegőt melegíti fel, hanem sugározza a meleget, ezért hőérzetet ad és a környezetében lévő testeket melegíti fel. Az infra hősugárzó mellett úgy érezhetjük magunkat, mintha napsugarak melegítenének.

Természetes és kellemes érzés, aminek nincs semmilyen káros mellékhatása. A sugárzó hőjének köszönhető, hogy kültéri használatra is alkalmas, viszont arról mindenképp gondoskodni kell, hogy fedett helyre szereljük fel. Dönthető, így az infra hősugárzót beállíthatjuk a megfelelő szögben.

Print Friendly, PDF & Email