Egy- és többszemélyes infraszauna is létezik

Luxus szauna

Luxus szauna

Ahány ember, annyi szokás és mentalitás. Egyesek a csendet, nyugalmat, mások pedig az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben. Akármelyik táborhoz is tartozunk, a szauna.hu webáruház infraszauna felhozatalában bizonyára megtaláljuk a személyiségünkhöz leginkább illő változatot.

Vannak ugyanis, akiknek a szaunázás a pihenés, feltöltődés, relaxálás ideje, ezért nekik az egyszemélyes kabin lehet a tökéletes választás.

Akadnak olyanok, akik a párjukkal szeretnék ezt az élményt megosztani, ők minden bizonnyal a kétszemélyes kivitelt választják. A közösségi élet kedvelőinek a 3-4 személyes infraszauna a leginkább megfelelő, hiszen ők a finnekhez hasonlóan, valószínűleg a társasági élet helyszínének tekintik.

A különböző funkciók természetesen különféle felszereltséggel járnak, így a nagyobb infraszauna kabinban nem ritka például a fényterápia vagy a hifi gangszóróval felszerelt beépített média lejátszó sem, míg a kisebbek általában egyszerűbbek, letisztultabbak és kevesebb extrát tartalmaznak.