Kellemesen meleg a kapucnis felső

kapucnis felső

Kapucnis felső

A hidegebb időszakban a munkásöltözet egyik legnagyszerűbb kiegészítő ruhadarabja. A kapucnis felső kiváló minőségű pamutból készül, puha textúrájának köszönhetően kényelmes viselet a mindennapi munkához.

Többféle modell megtalálható, klasszikus és modern szabású, vastagabb vagy vékonyabb, az időjárásnak megfelelően. Kitűnő választás bármelyik cégcsoportnak vagy egyesületnek. Könnyen díszíthető, akár hímző géppel is. Bőséges szín- és méretválasztékban elérhető. Alulról és felülről is gond nélkül nyitható a strapabíró cipzár segítségével. A kiváló olasz minőségű Payper Dallas kardigán nagyon jó hőtartó, így előszeretettel hordják a zimankós napokon is. Kenguru vagy cipzárral nyitható zsebekkel ellátott. A modellt kiemeli a divatos, széles fehér húzószalag kontrasztos varrással, az ujjak és a derék kissé szűkített.

A kapucnis felső nemcsak munkavégzéshez alkalmas. Remek választás melegítő felsőként sportoláshoz, de még a pihentető kikapcsolódást nyújtó sétához is. Mindkét nem képviselője szívesen viseli.