Szemvizsgálat Budapesten – Kihez fordulj, ha nem akarsz hónapokat várni?

Szemvizsgálat Budapesten

Szemvizsgálat Budapesten

A szemeinket érintő problémák azonnali megoldást kívánnak, nem lehet heteket, esetleg hónapokat várni a kezelésre. Mint tudjuk, az állami intézményekben meglehetősen hosszú a várólista, ezért sokan döntenek magánrendelők mellett, ahol nem kell sokat várni egy időpontra. Hasonlóan rövid várólistákra lehet számítani a Budai Szemészeti Központnál is (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Kezdve a szemészeti szűrővizsgálatoktól gyerekeknek és felnőtteknek, egészen a legmodernebb látásjavító műtétekig, ebben a rendelőben minden megoldható, méghozzá rövid időn belül.

Ha valaki végleg le szeretné tenni a szemüveget, akkor választhat a 4 elérhető szemműtét közül, például a Z FEMTO 7D lézeres beavatkozás egy kíméletes kezelés, ami gyors gyógyulást ígér. Ez a Magyarországon elérhető egyik legmodernebb 2 lézeres technológia, aminek esetében garantált a kiváló eredmény. Persze, első lépésben el kell végezni az alkalmassági vizsgálatot, mielőtt bármelyik beavatkozást választanád.

Az operáció fájdalommentes, az érzéstelenítés hatékony szemcseppekkel történik, tehát nem altatásban. A beavatkozás után a saját lábadon távozhatsz a Budai Szemészeti Központból, bár egy keveset mindenképpen pihenned kell utána. A műtött szemed nem lesz lekötve, szabadon, sokkal jobban fogsz látni vele már a műtét után is. Bizonyos idő után kontrollvizsgálatra kell jelentkezned, de a tökéletes látásod fokozatosan alakul ki.

Az életed mindenképpen pozitív irányban változik a lézeres látásjavító műtét után, hiszen nem kell többé a szemüveg vagy kontaktlencse viselésének nyűgjével bajlódnod, szabadon sportolhatsz, a kontaktlencsétől nem fog kiszáradni a szemed stb. Tehát, egy jól kiválasztott, szakorvos által elvégzett szemészeti műtét jelentősen megváltoztathatja az életminőségedet, egyszerűen csak el kell szánnod magad erre. Az sem probléma, ha az ország keleti felében élsz, mert akkor a beavatkozást elvégeztetheted Debrecenben, mert ott is van egy Budai Szemészeti Központ. Dönts jól az éleslátásod érdekében!