Formatartó kialakítással bír az orvosi tunika

A munkaruházat napjainkban nemcsak a fazonokra figyel, hanem olyan anyagokat használ, amelyek leegyszerűsítik az adott darab karbantartását. Az ilyen korszerű anyagból készült orvosi tunika formatartó, a hosszú napi viselet és sok mosás után sem nyúlik meg.

Jó nedvszívó képességgel bír, hiszen nem ritka, hogy a munka során az ember megizzad, ami kellemetlenséget okoz. Egyes darabok antibakteriális tulajdonsággal bírnak, mivel vékony ezüstszálakkal átszőtt anyagból készülnek. Mindemellett még csinos is az orvosi tunika. Az már csak fokozza a munkakedvet, hogy különböző színekben kapható, hiszen a klasszikus fehér már nem meghatározója a rendelők világának. Minden orvosi tunika modellnél feltüntettük, hogy milyen méretekben kapható.

A rendelés leadásához a darabszámot és a méretet kell megadni. Személyes átvétel Budapesten lehetséges, illetve futárszolgálattal küldjük a kívánt darabokat. A szállítás csak bizonyos rendelési összeghatár felett ingyenes. A szállítási díjak a webáruházban vannak feltüntetve.