Sárvédővel ellátott trekking bicikli

Kerékpárok többféle stílusban

Kerékpárok többféle stílusban

Aki minőségi kerékpárt keres, annak érdemes a BikeLife széles termékkínálatát alaposan szemügyre vennie. Cégünknél ugyanis kedvező árakon kapható a tartós trekking bicikli, a fitnesz vagy a versenykerékpár, de nem utolsósorban enduro, cross, MTB változatok is szép számmal képviseltetik magukat a honlapunkon.

A Csepel férfi és női trekking bicikli nagyon népszerű, a minőségi nyereg és kormány miatt, de a felszereltségét is sokan előnyösnek tartják.

A profi minőségű sárvédő, csomagtartó, oldaltámasz, lámpa egy jól felszerelt bringát eredményez, amivel bárki szívesen teker. Ha duplafalú abronccsal ellátott trekking bicikli mellett dönt, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbb ideig tudja használni gond nélkül. Szerezzen be megfelelő pumpát, lakatot is hozzá, hogy soha ne bosszankodjon azon, hogy kerékpár nélkül kell útra kelnie.

Munkatársaink szakképzettek, ami abban lehet nagy segítség, hogy eloszlatják a kételyeit, választ adnak kérdéseire vagy segítenek kiválasztani a célnak megfelelő felnőtt vagy gyerek bringát.