A Salgó állvány a polcrendszer alapeleme

Salgó állvány

Salgó állvány

Új polcokra van szüksége az irodájában és valami könnyen összeszerelhető, nagy teherbírású modellre vágyik? Hallott már a Salgó polcokról, de nem tudja, mik is azok valójában? Az acéllemezekből előállított berendezés több elemből áll. A legfontosabb alkotórész a Salgó állvány, az erre kerülő polcrészek, a merevítő elemek, illetve az ezeket összetartó csavarok.

A termék megalkotására 1947-ben, Angliában került sor, ugyanis egy gyorsan összeállítható, strapabíró alternatívát kerestek a régi fapolcok felváltására. Rendkívül praktikus, hiszen a fával ellentétben, a Salgó polc nem igényel ápolást sem egyéb karbantartási munkálatokat, hosszú élettartamának köszönhetően pedig sokáig igénybe veheti az ember.

A Salgó állvány a rendszer alapelemeként szolgál, amire csavaros vagy csavar nélküli polcokat lehet illeszteni. Ez utóbbi egyre elterjedtebb a vásárlók körében, mert még annyit sem kell vesződni az összeszereléssel, mint eddig. A Salgó állvány biztosítja a polcrendszer stabilitását és teherbírását egyaránt.