Ön hány esküvői ruha kollekciót ismer?

tianaeskuvoiruha

tianaeskuvoiruha

Amennyiben az esküvőjére készül és most keresi álmai ruháját, minden bizonnyal vannak ismeretei a menyasszonyi ruhamárkákról, még ha nem is mindenre kiterjedő alapos tájékozottság ez. A tianaeskuvoiruha.hu linkre kattintva gyorsan felfrissítheti ismereteit.

Érdemes megtennie ezt, ugyanis napjainkban Magyarországon az esküvői ruhák széles választéka érhető el, azonban valódi, nívós minőség kizárólag csak az ismert világmárkáknál garantált. Ezért ennek az esküvői ruha szalonnak a kínálatában szereplő ruhák minden esetben márkajelzéssel és modellnévvel ellátottak, valamint a legszigorúbb minőségbiztosítási követelményeknek felelnek meg.

Hazánkban kizárólagos forgalmazói a Martina Liana luxusmárkának, illetve az Essense of Australia és a Stella York prémium márkáknak. A Martina Liana luxus kollekció modelljeire jellemző a magas anyagminőség és az egyedi design. Azoknak a menyasszonyoknak, akik kedvelik a luxust, ennek a márkának a gyönyörű, egyedi francia csipkeruhái kiváló választást jelenthetnek.

Kizárólag eredeti Swarovski kristályokkal díszítik ezeket a ruhakölteményeket. A rövid ujjú, vállpántos típusok mellett, a kollekcióban megtalálhatóak még az ejtett vállú, csipkés illúziótűvel kialakított hosszú ujjú modellek is, amelyekről természetesen a finom csipke motívumok sem hiányozhatnak.

Stílusos eleganciájukkal, finom anyaghasználatukkal és rendkívüli színvonalukkal méltán tartoznak a legnépszerűbb menyasszonyi ruha márkák közé az Essense of Australia darabjai. A ruhák tervezésénél és megalkotásánál mindig figyelembe veszik az aktuális és előremutató nemzetközi trendeket.

Nagy hangsúlyt kap ezeknél az esküvői ruháknál a csipkemotívum és az illúziótüll. A női test kecsességét csodálatosan kihangsúlyozzák az alakformáló esküvői ruhák, kiemelik a szépen ívelt test vonalát a menyasszonynak a legelőnyösebb módon. Bármelyik márka modellje mellett határoz is a hölgy, garantáltan nem fog csalódni benne. Élete nagy napján varázslatos öltözékben mondhatja majd ki a boldogító igent.

Print Friendly, PDF & Email