Melyik a “legjobb” ránctalanító arckrém?

Ránctalanító krémek

Ránctalanító krémek

Éveink múlása a ráncok formájában is megmutatkozik az arcunkon, bár vannak remek genetikával rendelkezők, szerencsésebbek, akiknél ez később jelentkezik, de előbb-utóbb mindenkit utolér. Habár létezik már sok jó ránctalanító krém, más tényezők is szerepet játszanak a ránctalanításban. Például nagyon fontos a mindennapi táplálkozás és folyadékbevitel, de a stressz-mentes életmód szintén hozzájárul ahhoz, hogy a ráncok minél később jelenjenek meg.

Antioxidánsokkal lehet késleltetni a bőröregedés jeleinek megjelenését, a C-vitamin pedig egyike a legjobb. Ugyanis az aszkorbinsav szembeszáll a káros szabadgyökökkel és segíti a hidratálást, tehát mindenképpen érdemes rendszeresen alkalmazni. Többet is tehetünk a ráncok megjelenése ellen, például a gránátalma kivonatot tartalmazó fátyolmaszk használatával, amit megvásárolhatunk a szepsegcenter.hu internetes oldalról.

Ugyancsak itt vehetünk különböző ránctalanító krémeket is, amelyek hatékonyan járulhatnak hozzá úgy a megelőzéshez, mint a ráncok elhalványításához. Jó választás a hialuronsavas termék, mert ez a bőrben természetesen is megtalálható hidratáló elem, ami a felhám nedvességmegtartó erejét képes fokozni, bármilyen bőrtípus esetében. Függetlenül a típustól, a vízhiányos, dehidratált bőr elveszíti a rugalmasságát és a puhaságát, aminek nyomán megjelennek az apróbb vonalak, ráncok a felszínén. Bár ezek nem a kollagén bomlása miatt keletkező ráncok, de végeredményben évekkel idősebbnek mutatják.

Ezt pedig mindenki szeretné elkerülni. Nos, a hyaluron kisimítja ezeket a ráncokat, puhává és rugalmassá teszi a bőrt. A megszokott, rendszeres bőrápoló rutin nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a ráncok minél később érkezzenek az arcunkra, csak arra kell nagyon vigyáznunk, hogy a tökéletesen megfelelő készítményeket használjuk. Sokan hisznek a rétegező bőrápolási rutinban, ami végül is logikus, hiszen gondoljunk bele, ha különféle termékekkel célozzuk meg a problémákat, több hatóanyag együttes segítsége hozza el a várva-várt eredményt.

Print Friendly, PDF & Email