Népszerű az egyik legtartósabb Xiaomi Mi 11I tok

Bizonyos esetekben a mobiltelefonnak a megszokottnál nagyobb védelemre van szüksége. Ekkor a sima szilikon vagy épp műanyag tok nem jöhet szóba. Sokkal jobban jár a tulaj a speciális Xiaomi Mi 11I tok eszközzel, a defender, azaz ütésálló modellel.
Ez egy nagyon praktikus kiegészítő, ami temérdek esetben meg tudja védeni a mobilt. Aki aktív életet él, egyszerűen nem tudja nélkülözni ezt a Xiaomi Mi 11I tok változatot. A gyakran sportoló, túrázó személyek, az extrém sportokat kedvelők gondolkodás nélkül ezt választják. Sőt, azok is jól járnak ezzel, akik építkezésen dolgoznak és ott kell használják a kütyüt.

Mivel nagyobb ütések elhárításra lett kialakítva, így kifejezetten extrém körülményeket is képes elviselni, az ütésállósága mellett. Az ütésálló Xiaomi Mi 11I tok sikere az egyedi kialakításának köszönhető. Egy olyan tárgyról van szó, ami a hagyományos társaihoz viszonyítva masszívabb és vastagabb.
Az alapanyaga általában PVC, ami még szilikonos erősítésekkel is ki van egészítve. Talán a legmodernebb, de még nem annyira elterjedt Xiaomi Mi 11I tok már légzsákkal és megerősített sarkakkal is el van látva. Egy olyan kellékről van hát szó, ami szinte elpusztíthatatlanná teheti a mobiltelefont.

iPhone 8 üvegfólia: valóban szükséges?

Mivel a korszerű mobilok erősebb kijelzővel rendelkeznek, mint a régebbi modellek, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy valóban szükséges-e egy védelmi fólia? Nos, a szakemberek szerint az iPhone 8 üvegfólia igenis lényeges és nem szabad megfeledkezni ennek a megvételéről és használatáról.
Egy olyan tartozékról van szó, ami gyakran csak pár ezer Forintba kerül és mégis véd akár a több tízezer forintos javítási költségek „ellen” is, amik sokszor a repedésből, ütésből, karcolásból adódnak. Ugye kétszeresen igaz ez az Apple termékek esetén.
A tulajdonosok naponta több százezer forintnyi értéket hordanak a zsebben. A minimum, amit az ember tehet, hogy az iPhone 8 üvegfólia és tok mellett dönt, ami megadja ezeknek az elengedhetetlen biztonságot. Nem vitás, hogy baj esetén a smartphone kijelzőjének cseréje akár 70 ezer Forintba is kerülhet.