Csúsztatható kamerafedéllel rendelkező Xiaomi Mi 10T Pro tok

Xiaomi Mi 10T Pro tok

Xiaomi Mi 10T Pro tok

Védeni a modern kialakítású, nagyon intelligens, ám annál sérülékenyebb készülékeinket igen fontos feladat a mindennapokban. Szerencsére, erre a célra megszülettek az olyan kiegészítők, mint a pontos kidolgozással rendelkező Xiaomi Mi 10T Pro tok. A rendkívül egyedi megjelenésű és kifejezetten erőteljes védelmet biztosító termék jelenlétében minimálisra szorítható a sérülések esélye. Legyen szó karcolásokról, ütődésekről, mechanikai behatásokról, a Xiaomi Mi 10T Pro tok elnyeli azokat és ilyen formában elejét veszi a gyári borítás amortizációjának.

A hátsó részen a kamera megóvására egy külön csúszó fedél lett kifejlesztve a Nillkin CamShield Pro burkolat létrehozásánál. Ennek megfelelően a lencsék teljes védelme garantált, amikor azok használaton kívül vannak. A fel- és leszerelése csupán néhány mozdulat, aminek során biztosított, hogy a Xiaomi Mi 10T Pro tok nem okoz semmilyen sérülést. A könnyed vezérelhetőséget a pontos kivágások biztosítják, amelyek szabad utat engednek a gombok használatának.

Hibrid P30 Lite tok az új sláger!

A mobiltelefon tokok kínálata az elmúlt években hatalmasra tágult. Jóformán már nem létezik olyan anyag, amiből ne készülne valamilyen formában védőburkolat. Itt van remek példaként a nagy népszerűségnek örvendő P30 Lite tok, ami Hibrid Armor szilikon-műanyag komponenseket tartalmaz. Voltaképpen egy puha, könnyedén felcsúsztatható belső részt fog körbe, egy viszonylag keményebb, műanyag borítás. Ennek a kombinációnak a lényege, hogy így biztosan nem sérül meg a telefon eredeti felülete, még a nagyobb hatások ellenére sem.

A P30 Lite tok ezen változata kiemelt fokú védelmet biztosít. Nagyon jól passzol a mobilra, így a felhelyezése könnyedén megoldható. A védelmen túl, egyedi stílust is kölcsönöz, ami növeli a dizájnértéket. Mindenképpen remek döntés, ha nem tudjuk, hogy melyik P30 Lite tok minősül optimálisnak a praktikum és divat szempontjából. A bluedigital.hu weboldalon részletes leírást találunk a termékről, valamint azonnal megvásárolhatjuk. Jobb, ha nem gondolkodunk sokat, mert addig is bármikor megsérülhet a kedvenc telefonunk.