Nem véletlen népszerű az ingyenes pályázatfigyelés

ingyenes pályázatfigyelő oldal

Ingyenes pályázatfigyelő oldal

Annak érdekében, hogy egy vállalkozás még sikeresebb lehessen, fejlődésre van szüksége, amihez az anyagi alapot adhatja egy vissza nem térítendő pályázati összeg is. Azonban a cégtulajdonos nem mindig tudja, hogyan juthat hozzá, ezért ajánlott szakszerű segítséget igénybe vennie. Érdemes kihasználni az ingyenes pályázatfigyelő oldalak által kínált lehetőségeket. Az egyik kiváló portál, aminek a segítségét megéri igénybe venni, az a forrascentrum.hu.

Fontos információ továbbá, hogy a Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. pályázatíró csapata eddig több száz céget juttatott sikeresen állami támogatáshoz, hitelhez és/vagy egyéb pénzügyi termékekhez. A cég munkatársainak speciális szaktudása és kapcsolatrendszere kiválóan segíti az ügyfeleket a számukra tökéletes pénzügyi lehetőségek felkutatásában és felhasználásában.

A csapat pénzügyi és jogi szakemberekből, közgazdászokból áll, akik képesek felmérni az adott projekthez kapcsolódó finanszírozási lehetőségeket, valamint a pályázatírás területén is professzionális munkát végezni. Az egyes konstrukciók benyújtásához szükséges pályázati vagy hiteldokumentációt sikerdíjért készítik. Klienseik részére díjmentesen nyújtanak projekt tanácsadást, pályázatfigyelést és felvilágosítást az általuk elérhető vissza nem térítendő forrásokról, tőkelehetőségekről, hitelekről.

A forrascentrum.hu weboldalon keresztül feliratkozhat Ön is az ingyenes pályázatfigyelésre és a pályázatokról, hitelekről, kockázati tőkéről szóló hírlevelet minden hónapban meg fogja kapni. Ha fontos esemény történik közben, például kedvező hitelkonstrukció vagy új pályázati kiírás jelenik meg, akkor arról mindig tájékoztatják a szakértők. Érdemes jelentkeznie erre a szolgáltatásra, hogy tisztában legyen azzal, milyen lehetőségei vannak a vállalkozása fejlesztésére. Ha kérdése volna valamelyik szolgáltatást illetően, akkor egyszerűen felveheti a kapcsolatot a szakemberekkel a portálon található elérhetőségek valamelyikén. Ragadja meg a lehetőséget és fejlessze a cégét!