Így fest egy gengszter barber shop Budapesten

Barber Shop

Barber Shop

Úgy érzed, hogy eljött az ideje egy alapos hajvágásnak? Netán a szakálladat szeretnéd az igényeidhez igazítani? Ebben az esetben ne bízd akárkire ezt a fontos feladatot! Bár fodrászat bőven akad a fővárosban, azért nincs mindegyiknek eléggé sajátos hangulata. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet egy időutazás a gengszterek aranykorszakába, akkor egyszerűen kattints a gcutzbarbershop.hu linkre! Itt garantáltan elvarázsolva érzed majd magad. Ha bekötött szemmel bevezetnének a szalonba, akkor teljesen úgy éreznéd, mintha egy időutazásban vettél volna részt.

A kellemes hangulatból csak és kizárólag az hoz vissza a valóságba, amikor ki kell lépned a helyiségből és ismét a főváros forgatagának kellős közepén találod magad. Mi a G-cutz Barber Shop munkatársai nagyon adunk az élmény biztosítására. A falon ikonikus képek, közöttük a Keresztapa című film egyik meghatározó jelentét ábrázoló pillanat. Ezen kívül, az 1920-as évek technológiai szintjét mutató korhű fegyverek láthatóak eredeti méretben és súlyban.

A Thompson gépfegyverrel, a mini shotgunnal, a colt-tal vagy a revolverrel bátran lehet fényképet készíteni, ami biztosan remekül fest majd a közösségi oldalon. Egy általad választott itallal is kedveskedünk, ami lehet az ikonikus Jim Beam. Ennek a kiváló whiskynek többféle ízét megkóstolhatod. Természetesen az sem baj, ha autóval érkezel, mert akkor ásványvíz és különféle üdítők között válogathatsz. Az időpont foglalás nagyon egyszerűen megoldható online, ami bár nem a múlt század technológiai szintjén működő rendszer és kicsit illúzióromboló lehet, de a gördülékenység érdekében mindenképpen fontos élni ezzel.

A fantasztikus hangulat általában 1 órán keresztül tart, hiszen ennyi idő alatt elkészül az általad választott frizura vagy szakáll. A profizmus nálunk teljesen alap. Kellő szakmai tapasztalat és a trendek folyamatos nyomon követése révén, képesek vagyunk kiszolgálni a magas szintű igényeket. Csak annyi a dolgod, hogy ellátogatsz a G-cutz Barber Shop szalonba és átadod magad a kényeztető törődésnek, aminek a végén szinte egy teljesen új emberként távozhatsz.