Hajóbérlés a felejthetetlen nyaralásért

Hajóbérlés kirándulásokhoz

Hajóbérlés kirándulásokhoz

Tegye emlékezetessé a nyaralását! Ha már unja, hogy állandóan csak sütkérezik a strandon és valami különleges, extrém élményre vágyik, lepje meg a családot egy hajós kirándulással, ahol Ön is lehet a kapitány! A hajóbérlés az indulás előtt elintézhető az internet segítségével.

Szinte a világ összes kikötőjében bérelhet yachtot, katamaránt vagy motorcsónakot. Egy ilyen kirándulás örök emlék marad és az egész család hálás lesz a különleges nyaralásért.

Ha rendelkezik B-kategóriás hajóvezetői engedéllyel, akkor Ön lehet a hajó kapitánya is, ha viszont nincs ilyen jogosítványa, akkor is megoldható a hajóbérlés, viszont akkor egy profi hajóvezetőt is meg kell fizetni, aki biztonságosan el tud navigálni egyik kikötőből a másikba.

Egy hajóbérlés nem kerül többe, mint az egyhetes lakosztályfoglalás valamelyik elegánsabb tengerparti szállodában. A hajók nagyon jól fel vannak szerelve mindennel, amire szükség lehet az út során, így akár még pénzt is megtakaríthat ezzel a módszerrel, ráadásul adott a remek szórakozás.