Férfi inkontinencia betét az aktív élethez

Az inkontinencia betegség rendkívül kellemetlen, az urak esetében pedig komoly önbecsülési problémákkal is járhat. Segíthet a vizeletvesztés kontrolljában a férfi inkontinencia betét, aminek kialakítása anatómiailag formázott, a férfi genitáliákhoz illeszkedő.

Hatékony védelmet biztosít ily módon a szivárgás ellen. A férfi inkontinencia betét viselőjének nem kell attól tartania, hogy elcsúszik, mert ez kényelmes és teljes mértékben észrevehetetlen. Persze a kellemetlen szagok sem szabadulnak ki, a termék nedvszívó és szagmegkötő rétegének köszönhetően.

Használatával fenntartható az aktív, teljes élet, elkerülhető a kényelmetlenség és a szégyenérzet. A gyógyszertárakban és az internetes üzletekben egyaránt kapható ez a termék, megrendelhető például a hucare.hu webáruház termékpalettájáról is.

Az online rendelés segítségével, a férfi inkontinencia betét beszerzése nem okoz semmiféle kellemetlenséget, ellentétben a hagyományos üzletekkel, ahol személyesen kell kérnünk azt az eladótól, esetleg más vásárlók közelében.