Bosch kisflex megnyerő teljesítménnyel

Bosch kisflex

Bosch kisflex

Erre a szerszámgépre szinte minden háznál szükség van. Bármikor akadhat olyan szituáció, amikor hasznos lehet a Bosch kisflex. De miért pont ez a márka? Mert rendkívül megbízható, praktikus és strapabíró. Nem igényel semmilyen karbantartást, amikor szükségünk van rá, csak előkapjuk és már darabolhatjuk a fémet, fát, műanyagot a segítségével.

Ugyanezek az anyagok csiszolókoronggal is megmunkálhatóak. A drótkoronggal a rozsdát, festéket, lakkot is eltávolíthatjuk a fém-, fa-, vagy betonfelületekről. Egy igazán sokoldalú szerszám, amely fordulatszámszabályozóval rendelkezik a precíz munka érdekében. Hogyha nem csak a műhelyben, hanem a szabadban is kénytelenek vagyunk használni a Bosch kisflexet, akkor érdemes az akkus kivitel mellett dönteni, mert ez korlátlan mobilitást biztosít a hordozható energiaforrásának köszönhetően. A Bosch kisflex a kompakt mérete ellenére rendkívül nagy teljesítménnyel rendelkezik. Vágás közben a fordulatszám stabil marad, nem lassul, nem fullad le az anyagban.

Valóban megéri a Dremel ár?

Sokan felhúzzák a szemöldöküket, az árcédula láttán. Mégis mi kerül ennyibe egy ilyen aprócska szerszámon? A Dremel ár a gép valódi értékét és az általa képviselt magas minőséget tükrözi. A sokoldalú és felettébb praktikus eszközzel nagyon pontos munkát végezhetünk. A fordulatszám szabályozásról ebben az esetben sem kell lemondanunk. Az ultra kompakt kivitel az lítium-ionos akkunak köszönhető. Az ergonomikus formatervezésnek hála, több óra munka után sem fogjuk fáradtnak érezni a kezeinket.

Felsorolni is hosszú lenne, hogy mennyi mindenre használhatjuk ezt az aprócska szerszámot. A csiszolástól kezdve a tisztításon át a gravírozásig, fúrásig, mindenre képes a megfelelő tartozék csatlakoztatásával. Az akkus változat egyedi dokkoló állomással rendelkezik, ami folyamatos töltést biztosít és helyet kínál a tartozékoknak is. A Dremel ár jelenleg kimondottan alacsonynak mondható az onlineszerszam.hu kínálatában, ezért érdemes minél előbb lecsapni rá, ameddig a készlet tart. A Dremel árat általában a teljesítmény és a tartozékok határozzák meg.