Alfawise ablakmosó robot forradalmi újításokkal

Fejlett ablakmosó robot

Fejlett ablakmosó robot

Ha létezne egy toplista a leggyűlöltebb házimunkáról, akkor az ablakmosás valószínűleg ott lenne az első három között. Az Alfawise ablakmosó robot egy meglepően hasznos eszköz, amivel gyerekjáték lesz az ablakmosás.

Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ráhelyezzük az üveg felületére és máris elkezdi a munkát. Az is beállítható, hogy milyen utat járjon be az ablakon. A csíkok miatt sem kell fájjon a fejünk.

Nem kell az Alfawise ablakmosó robot után dolgoznunk, mert tökéletes munkát végez, lévén, hogy speciálisan erre a feladatra lett kifejlesztve. Az aprócska eszköz megbirkózik a makacsabb szennyeződésekkel is. Végre nem kell órákon keresztül sikálni az ablakot, amíg tiszta nem lesz!

Akkora szívóerővel rendelkezik, hogy képes folyamatosan megtapadni az ablakon és nem esik le még akkor sem, amikor már lemerült. Beépített akkuval van ellátva, de vezetékkel is működtethető, amikor az akkumulátor kapacitása már nem bizonyul elégnek. A háziasszonyok régi álma volt az Alfawise ablakmosó robot, ami egy valóban jól kihasználható és praktikus eszköz.