A sitt elszállítás Pest + Buda kerületeiből mindig aktuális

Sitszállítás Budapesten

Sitszállítás Budapesten

Sokan úgy vélekednek, hogy az építkezések vagy bontás során keletkező hulladékokat nem vitetik el, hanem inkább megpróbálják illegális helyeken elhelyezni. Ez nem jó ötlet, mert ilyen esetekben súlyos pénzbírság kerül megállapításra. Bízza szakemberre ezt a feladatot! Cégünknél a sitt elszállítás Pest + Buda kerületeiből történik elsősorban, de vállaljuk egyes közeli településekről is.

Védjük a környezetet, ezért a hulladékot kizárólag az engedélyezett lerakókba tesszük le, mert az újrahasznosítás miatt, a bontási hulladék nem érintkezhet a lakossági szeméttel és a zöldhulladékkal.

A sitt elszállítás Pest + Buda kerületeiből árban eltérő lehet, ezért a költségeket a rendelés előtt egyeztesse az ügyfélszolgálatunkon! A sittszállítás kapcsán elérhetőek vagyunk a weboldalon található telefonszámokon vagy e-mail-ben.

Mielőtt felhívja a kollégánkat, gondolja át a hulladék várható mennyiségét, hogy a megfelelő méretű konténert tudjuk biztosítani. A sitt elszállítás Pest + Buda kerületeiből igényelhető egész évben, évszaktól függetlenül.