A karika fülbevaló kényelmes megoldás

karika fülbevaló

Karika fülbevaló

Az ékszerek világa rengeteg lehetőséget tartogat a hölgyeknek. A karika fülbevaló hallatán, a legtöbben a hatalmas, szinte vállig érő karikákat képzelik el, pedig mára lényegesen több termék közül választhatunk. Sokan azért választják a karika formát, mivel a csatja lényegesen biztonságosabb és nagyon nehéz elhagyni.

Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy az egyik füléből kiesett a fülbevaló, ami a másikat is használhatatlanná tette. Ilyenkor nem marad más, mint venni egy újat, amit később megint elveszítünk. Ha mi is meguntuk a folytonos vásárlást, akkor jöhetnek a karika fülbevalók! Ezeknek a csatja pontosan csukódik és nem fog beleakadni a ruha szélébe, hanem tökéletesen rásimul a fülünkre.

Ha pedig unjuk a sima karikát, akkor olyat is találunk, amin valamilyen apró medál lóg, hogy még inkább feldobjuk a kinézetünket. Csak arra figyeljünk, hogy a hosszú haj nem szokta szeretni a lógós figurákat és sajnos a gyűrűk is beleakadhatnak. De ha mindezt leküzdjük, akkor a karika fülbevaló nagy kedvenc lehet.