Vásárlás

A hajó műbőr nemcsak markáns, de időtálló is

hajó műbőr

Hajó műbőr

Bár már jócskán benne járunk az őszben, ez nem jelenti azt, hogy ne hajókázhatnánk a Balatonon, ha lehetőségünkben áll megélni ezt a méltán csodás és felejthetetlen tevékenységet. Abban az esetben, ha azon szerencsés emberek közé tartozik, akiknek a tulajdonában áll egy saját yacht, a hajó műbőr tipikusan az a kategória, ami nem hiányozhat a kelléktárból. Tovább

A Mystic Day ruhák mindenkit vonzóvá tesznek

Lenyűgöző kollekció

Lenyűgöző kollekció

Nagyon sok nő küzd azért, hogy tökéletes alakra tegyen szert, olykor még fájdalmas és káros fogyókúráknak is kiteszik magukat. A Mystic Day gazdag kollekciói pedig arra ösztönöznek, hogy minden nő érezze jól magát olyan testalkatban, amilyennel rendelkezik.

Természetesen reális mértékben dolgozhatunk azon, hogy egészségesebbek és csinosabbak legyünk, de sokkal jobban járunk, ha a testalkatunknak megfelelő ruhadarabokat választunk.

Tovább

Mobil vonalkód nyomtató is van a készleten

vonalkód nyomtató

Vonalkód nyomtató

A cégeket, legyenek azok kisvállalkozások vagy nagyobb forgalmú vállalatok, törvény kötelezi arra, hogy előállított termékeiket azonosítóval lássák el, aminek alapján számon tartható, visszakereshető. Sőt, még a magánszemélyek saját kézműves termékeinél is megmutatkozik ez az elvárás.
A különféle igényekhez mérten különböző vonalkód nyomtató eszközöket lelhetünk fel a piacon. Az asztali címkenyomtató alkalmas napi 200-1000 azonosító címke létrehozására, ami egy átlagos kisvállalkozásnál általában elegendő. Tovább

Innen rendelhető aktívszén szűrőszett

aktivszen szuroszett

Aktívszén szűrőszett

Szeretne sokáig egészséges maradni? Akkor ezért tennie is kell! Lépjen be az Airfresh weboldalára és böngésszen kedvére a felhozatalban. Az aktívszén szűrőszett kedvező feltételek mellett kapható, ezért kerítsen sort még most a vásárlásra!

Így kiszűrheti azokat a levegőben szálló apró porszemeket, amelyek egészségügyi problémákat okozhatnának. Az aktívszén szűrőszett képes semlegesíteni a szagokat, illetve a gáz halmazállapotú szennyeződéseket.

Tovább

A Mystic day overálok ismét sikert aratnak

Mystic day overalok

Mystic day overálok

Már javában benne vagyunk a szép tavaszi időben, sőt, lassan itt a nyár is, így ha még nem tette volna meg, akkor most itt az ideje a ruhatár felfrissítésére! Csodaszép és lengébb szabású Mystic day overálok, ruhák várják a linkre kattintva, amelyek egyaránt tökéletesek a különleges alkalmakra és a dolgos hétköznapokra is.

A vidám színekben játszó, aszimmetrikus mintával ellátott darabok tökéletesek lehetnek akkor, ha egy kicsit ki szeretne tűnni a tömegből és megmutatni a kifinomult, de egyben játékos oldalát is.

Tovább

Felülmúlhatatlanok lettek a JYSK akciói

Bútorok kedvező áron

Bútorok kedvező áron

Mivel lehetne a legjobban jellemezni ezt a nemzetközi kereskedelmi üzletláncot? Talán azzal, hogy itt valódi skandináv minőség található kedvező áron. Akár az egész lakást is berendezhetjük egyetlen üzletből, hiszen mindent megtalálunk a fürdőszobai berendezésektől kezdve, a nappali bútorokon át, egészen a kerti kiegészítőkig.

A bútorokat egyszerű összeállítani, ezért nem kell feltétlenül a szakember segítségét igényelni, hiszen minden darabhoz pontos és könnyen értelmezhető leírás található az összeszereléssel kapcsolatban. A JYSK akciói a készlet erejéig tartanak, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni a rég áhított bútordarabra, amit már hetekkel ezelőtt kinéztünk magunknak. Tovább

Kisfiú ruhák pénztárcabarát áron

Kisfiu ruhak

Kisfiú ruhák

Azt mondják, hogy egy nő csak úgy találhatja meg a tökéletes férfit, ha fia születik. Azt nem tudjuk, hogy igaz-e a mondás, de az biztos, hogy Ön is szinte szerelmes lett, amikor meglátta a kisbabáját.

A kisfiú ruhák segítségével gondoskodhat arról, hogy a gyermeke mindenből a lehető legjobbat kapja. Látogasson el a gyereknekruha.hu weboldalra és nézze meg, hogy milyen kínálatból válogathat! Előbb-utóbb biztosan talál néhány szép nadrágot, pólót, bodyt, sapkát és kabátot.
Tovább

Kellemesen meleg a kapucnis felső

kapucnis felső

Kapucnis felső

A hidegebb időszakban a munkásöltözet egyik legnagyszerűbb kiegészítő ruhadarabja. A kapucnis felső kiváló minőségű pamutból készül, puha textúrájának köszönhetően kényelmes viselet a mindennapi munkához.

Többféle modell megtalálható, klasszikus és modern szabású, vastagabb vagy vékonyabb, az időjárásnak megfelelően. Kitűnő választás bármelyik cégcsoportnak vagy egyesületnek. Könnyen díszíthető, akár hímző géppel is. Bőséges szín- és méretválasztékban elérhető. Tovább

Kell egy új laptop töltő

laptop tolto

Laptop töltő

Ön mire használja a laptopját? Csak netezni szokott rajta, vagy dolgozni is? Egy biztos: nagy problémát okozna, ha a gépe töltője elromlana, hiszen ez teljesen ellehetetlenítené a használatát.

Az a legjobb, ha van otthon tartalékban egy másik laptop töltő, mert így nem kell tartania a kellemetlen helyzetektől. Nézze meg a hdplanet.eu kínálatát, mert itt rengeteg alkatrész közül választhat! Többféle márka képviselteti magát a készletben.

Tovább