Elektromos csavarhúzó nagy nyomatékkal

Elektromos csavarhúzó

Bármilyen munkáról legyen szó, szinte mindig szükségünk lesz erre a hasznos szerszámra, mert szinte mindent csavarok tartanak össze. Ráadásul nem is kevés, ezért nagyon lassan menne a munka, ha mindet puszta kézzel lennénk kénytelenek csavargatni. Viszont az elektromos csavarhúzó nagymértékben megkönnyíti a dolgunkat. Kiváltképp akkor, hogyha egy minőségi márka termékéről van szó. Sajnos ezen a téren is szép számmal szerepelnek silány produktumok a piacon.

Viszont, ha egy kiváló elektromos csavarhúzóra van szükségünk, akkor a szerszamkell.hu oldalon könnyedén beszerezhetjük. Itt egytől-egyig olyan termékek találhatóak, amiknek a minősége kétségbevonhatatlan. Aki egy kicsit is jártas a barkácsgépek terén, annak biztosan ismerősen csengenek az olyan márkák, gyártók nevei, mint a Makita, Einhell vagy Extol. Mindegyiknek megvan a maga előnye és a sokféle modellnek köszönhetően a zsebünkhöz mérten tudunk választani. Az elektromos csavarhúzó többféle verzióban kapható.

Nem biztos, hogy mindenképp egy akkumulátoros típus lesz az, amire szükségünk van, hiszen a vezetékes darabok nagyobb erő kifejtésére képesek. Bár egy átlagfelhasználónak ritkán van szüksége ekkora teljesítményre. Természetesen a neves gyártók mérnökei sok-sok munkaórát ölnek bele az akkumulátorok és az elektromos motorok fejlesztésébe. Ezek közül is akad bőven olyan akkus, elektromos csavarhúzó, ami felveszi a versenyt a vezetékesekkel a teljesítményüket tekintve.

Természetesen a könnyű hordozhatóság is ezek mellett szól, hiszen hozzáférhetünk a nehezen megközelíthető helyekhez is egy olyan elektromos csavarhúzóval, amit akkumulátor működtet. A kínálatban megtalálhatóak olyan speciális darabok is, amelyek 1000 Nm-es nyomatékkal rendelkeznek. Ez a teljesítmény már alkalmas egy kerékcseréhez is, amit így megoldhatunk otthon is. Hogyha sokoldalúan szeretnénk használni egy elektromos csavarhúzót, akkor ezt könnyedén megtehetjük egy szett csavarhúzófej segítségével. Mivel a fordulatszám sok esetben állítható, ezért egy fúrófej alkalmassá fogja tenni a fúrásra is.

Print Friendly, PDF & Email