Xbox One S konzol kedvező feltételekkel

Xbox One S konzol

Xbox One S konzol

A Microsoft játékkonzoljai már a kezdetektől igen magas színvonalat képviselnek, azonban a fejlesztők azóta sem álltak meg egy percre sem és folyamatosan dobják piacra az újabbnál-újabb, meg jobb változatokat. Az Xbox One S konzol az egyik legfrissebb termékük, ami jelentősen kisebb méretével, különleges vonalvezetésű kontrollerével, illetve élénkebb és erősebb színekkel csábítja vásárlásra a videojáték rajongókat.

Az Xbox One S konzol természetesen a www.videojatekbolt.hu kínálatában is szerepel már, hogy a magyar gamereknek is könnyedén elérhető legyen. Ráadásul bevezető, kedvezményes áron kínálják ezt különféle csomagokban.

Például 99990 Ft-ért az Xbox One S konzol mellé 7 új játék letöltő kódját is megkaphatják, vagy ugyanennyiért 6 játékot és egy extra kontrollert is választhatnak az alapcsomaghoz. Ugyanakkor még a legolcsóbb, 79990 forintos verzióhoz is jár ajándék, így bármelyik Xbox One S konzol ajánlattal csak jól járhatnak a vásárlók. Ha Ön is szeretné kipróbálni, akkor mindenképpen itt érdemes beszereznie!