Vezeték nélküli fejhallgató munkához és szórakozáshoz

vezeték nélküli fejhallgató

Vezeték nélküli fejhallgató

A fejhallgató már a megjelenésekor is csodaszámba ment, az új változatai pedig még a legmerészebb elképzeléseinket is túlszárnyalják. A vezeték nélküli fejhallgató népszerűsége hihetetlen, hiszen olyan szabadságot nyújt a felhasználójának, amihez az eddig egyáltalán nem volt szokva.

Képzeljük csak el, bárhová és bármikor mehetünk a “fülessel” a fejünkön, anélkül, hogy a kábelek miatt aggódnánk. Nem vitás, hogy mind a munkához, mind pedig a sportoláshoz vagy a játékhoz tökéletes eszköz. A vezeték nélküli fejhallgató típusok egyik kiválósága a BlitzWolf AirAux AA-ER2 modell. Ez a termék nem más, mint egy grafén, összecsukható fejhallgató beépített mikrofonnal.

A gyorstöltéshez hosszú működési idő, 10 méteres hatótávolság és egyedülálló dizájn is párosul. Ez a vezeték nélküli fejhallgató is megtalálható a blitzwolf.shop webáruházban, ahol minden igényt kielégítő termékek vannak jelen ebben a kategóriában is. Egy másik szuper darab a Tronsmart Apollo Q10 aktív zajcsökkentéssel és 100 óra üzemidővel, 5 mikrofonnal és dinamikus neodymium hangszóróval.