Vadonatúj kisteherautó gumi olcsón

Speciális abroncsok a választékban

Speciális abroncsok a választékban

A nagy belföldi raktárkészletnek köszönhetően, a tutigumi.hu webáruházból mindenfajta abroncs beszerezhető, a szezonnak megfelelően. A kisteherautó gumi sem maradhat ki a sorból.

Ennek köszönhetően, az adott haszongépjárművel biztonságos lesz a közlekedés. A kisteherautó gumi ellenálló kialakítást kapott. Lassan kopik és jó hatással van a fogyasztásra nézve. A széles választéknak hála, könnyen rá lehet bukkanni a szükséges méretre és modellre.

A kisteherautó gumi defektállósága sem hagy kívánnivalót maga után. Olyan speciális keveréket használtak a gyártásához, ami kiváló tapadást biztosít a nedves utakon. A kisteherautó gumi felületén található barázdák lehetővé teszik a csendes haladást. Egy hosszú munkanapot elég nehéz úgy átvészelni, hogy folyamatosan a menetzaj búgását kell hallgatni. A minőségi kisteherautó gumi esetében ez a probléma nem áll fent.

Választható téli, nyári, illetve a négyévszakos változat is. Az tutigumi.hu webáruház árai kimondottan barátinak számítanak, a konkurenciával ellentétben.