Tévé internettel jutányos áron

Akciós TV csomag az Invitelnél

Akciós TV csomag az Invitelnél

Kábeltévé előfizetése előtt javasolt utánanézni a különböző szolgáltatók csomagjainak. Az akciós TV internettel, és telefont is biztosítanak. Valójában így van ez az Invitel Zrt.-nél is, ahol kedvünkre állíthatjuk össze a nekünk megfelelő szolgáltatásokat.

Tulajdonképpen négyféle csomagot ajánlanak fel, a Kolibri S nevezetű az alap, az összes többi családi. Ha az S-t választjuk, akkor 37 darab tévé- és rádiócsatornát kapunk havi 4990 Ft-ért.

A családi csomagoknál 81 darab tévé- és rádiócsatornánk lesz, a havi ár pedig az internet sebességének függvényében emelkedik. A kiemelt akciós TV csomag neve Kolibri M, ez a már fent említett családoknak szánt kategóriába tartozik.

Jó hír, hogy egy teljes hónapon át díjmentesen kipróbálható. 6290 Ft a fizetendő havi bér ára és a 81 csatorna mellé 5Mbit/s sebességű internet, valamint start csomag dukál. Ez utóbbi a telefonra vonatkozik, ami helyi, helyközi, illetve távolsági hívásokat is biztosít jutányos áron. A csomagok megrendelése pár perc alatt elvégezhető, úgy telefonon, mint interneten.