Profi fog implantátum beültetés

fog implantatum beultetes

Fog implantátum beültetés

Az egészségügyi állapota miatt elkerülhetetlenné vált a fogai pótlása? Akkor keressen fel egy olyan szakembert, aki igazán érti a dolgát, mert sok múlik azon, hogy a fog implantátum beültetése milyen színvonalon történik!

A Relax Dental Center orvosai igazán profik, ezért elégedett lesz a teljesítményükkel. A kezelést egy hosszabb konzultáció előzi meg, amikor kiderül, hogy milyen feltételekkel lehetséges a fog implantátum berakása. A teljes állcsont helyreállítása 72 óra alatt történhet meg.

Persze az sem jelent problémát, ha csak 1-2 fog pótlására van szükség. A tervezést követően a rossz fogak eltávolításra kerülnek, illetve a sebeket természetesen ellátják.

A csomagban benne van 2 darab panorámaröntgen ára, illetve 3 darab Bemer-kezelés is. Ennek köszönhetően a gyógyulás gyorsabban bekövetkezhet. A fog implantátum többféle módon is beültethető, ezért mindig meg kell beszélni az orvossal, hogy melyik módszer lenne a legcélravezetőbb. Hívja fel a 00 36/1-266-1611 számot, ha időpontot szeretne kérni egy konzultációra!