Prémium kozmetikumok a világ legalacsonyabb pontjáról

A Föld legalacsonyabb pontjáról származó holt-tengeri szépítőszereket nálunk közvetlenül a gyártótól szerezheti be! A testre és arcra ajánlott prémium kozmetikumok olyan nemzetközi cégektől származnak, mint az AHAVA.

A termékpalettán szemránckrémek, öregedésgátló szérumok és hidratáló krémek, valamint SPF védelemmel ellátott prémium kozmetikumok szerepelnek, amelyek a napsütéses napokon megvédenek a káros sugaraktól. Webshopunk mesés holt-tengeri arc- és testápolási termékekkel rendelkezik.

A holt-tengeri sóval és más luxus összetevőkkel dúsított hidratáló, öregedésgátló nappali és éjszakai krémeket, valamint pattanásos és pikkelysömörös bőrre való termékeket ajándék formájában is megvásárolhatja.

Így egyedülálló módon kényeztetheti szeretteit vagy saját magát bármilyen különleges alkalomra, vagy csak azért, hogy törődést tanúsítson egy különleges személynek az életében. Nem kell több ezer kilométert utaznia, hogy holt-tengeri gyógyfürdőben fürödjön, mert a prémium kozmetikumokkal az otthonában is megtapasztalhatja a varázslatot!