Mobil vonalkód nyomtató is van a készleten

vonalkód nyomtató

Vonalkód nyomtató

A cégeket, legyenek azok kisvállalkozások vagy nagyobb forgalmú vállalatok, törvény kötelezi arra, hogy előállított termékeiket azonosítóval lássák el, aminek alapján számon tartható, visszakereshető. Sőt, még a magánszemélyek saját kézműves termékeinél is megmutatkozik ez az elvárás.
A különféle igényekhez mérten különböző vonalkód nyomtató eszközöket lelhetünk fel a piacon. Az asztali címkenyomtató alkalmas napi 200-1000 azonosító címke létrehozására, ami egy átlagos kisvállalkozásnál általában elegendő.

A nagyteljesítményű vonalkód nyomtatót olyan helyeken használják, ahol naponta több mint 1000 címkére van szükség, de a gyártási folyamatba nem beépíthető a vonalkódozás. De nemcsak a konkrét eladásra szánt termékeket tudjuk így azonosítani.
A raktárakban, irodákban meglevő eszközöknek, felszereléseknek is mind nyomtathatunk címkét, hogy azzal megkönnyíthessük a leltározást. Illetve mobil vonalkód nyomtató is elérhető ma már, ami pedig a vendéglátósok, futárok, területi képviselőknek lehet igen hasznos.