Mire kell figyelni az ISBN könyv etikett címke gyártásakor?

Címkék kiváló minőségben

Címkék kiváló minőségben

Az oktatási intézmények, egyetemek munkatársai, illetve a könyvkereskedők és forgalmazók is jól tudják, hogy nemcsak a könyvek és más hasonló kiadványok tartalmára és külalakjára kell figyelni, hanem az azonosítás és esetleges értékesítés miatt, más követelmények is vannak. Az ISBN könyv etikett címke használata ma már nem kérdéses sem a kiadóknak, sem a forgalmazóknak.

Ez megkönnyíti a kiadványok azonosítását és habár laikus szemmel ezek a vonalkódok érthetetlenek, de a nyomkövető rendszereknek pontos és egyedi információt szolgáltatnak.

A könyvek és egyes folyóiratok esetében az ISBN kód rányomtatható a borítóra, de más esetekben, CD-k, DVD-k vagy hasonló kiadványok esetében az etikett címke használata szükséges.

Lépjen kapcsolatba a tekercses-cimke.hu oldalon megismerhető csapattal, akiknek kellő tapasztalatuk van minden típusú címke tervezésében és gyártásában! Az ISBN könyv etikett címke egy külön kategória, amit konkrét törvényi előírások szabályoznak és a figyelmen kívül hagyásuk komoly bírságot eredményezhet.