Minden héten infraszauna

Az infraszauna hatása

Az infraszauna hatása

A stresszes életnek köszönhetően manapság már több módszer is igényelhető annak érdekében, hogy megnyugtassuk idegrendszerünket és elgémberedett testünket.

Az infraszauna rendszeres használata is egy olyan módszer, ami ellazítja a testet és az elmét is. Ez a fajta infraszauna ugyan olyan, mint a jól ismert szauna, azzal a kivétellel, hogy ebben másképp keletkezik a gőz. A gőznek közismerten nagyon jó lazító és gyógyító hatása van.

Elég akár egy fél órát ebben a kamrában ülni és máris érezhető lesz a pozitív változás. A szaunákban keletkezett gőz ellazítja az izmokat, kitisztítja a légutat és a pórusokat, aminek köszönhetően tisztul a bőr és jobban képes levegőzni.

A gőzt belélegezve a tüdő is tisztulhat és tágulhat is, ami szintén nagyon fontos dolog. Szaunába vagy infraszaunába érdemes havonta vagy akár hetente elmenni legalább egyszer. Egy fél órás vagy egyórás időtartam a szobában csodákra képes. Infraszunával bárki találkozhat fitnesztermekben, wellness strandokon, de akár a lakásba is bele lehet építeni egyet.