Mennyi kalóriát éget el az infraszauna?

Infraszauna

Több millió hölgy álmodozik világszerte a tökéletes külsőről. Sokan a fogyásban látják a megoldás kulcsát, így őrült diétázásba kezdenek. Az internet tele van csodákat ígérő praktikákkal,

így sajnos könnyű elsiklani az olyan nagyszerű módszerek fölött, amelyek valóban eredményesek lehetnek, az infraszauna pedig egy ezek közül. Ha olyan alakformálásról ábrándozik, ami hatásos, gyorsan megvalósítható, sőt, még kellemes is, az infraszauna legyen a választása tárgya! Miért?

A szóban forgó wellness egység napi használatakor az izzadás, vagyis a szervezetünk egyik legnagyszerűbb méregtelenítő funkciója lép életbe, aminek során megszabadulunk a káros anyagoktól és baktériumoktól.

Az infraszauna által előidézett izzadás alatt jó sok kalóriát égethetünk el, tulajdonképpen úgy, hogy mindvégig egy helyben ülünk. Ez a szám meghaladhatja az 500 kalóriát is 40 percnyi szaunázásra lebontva. Jól hangzik, ugye? Az infraszauna segítségével megvalósíthatja legmerészebb álmait és mindezt úgy, hogy közben az immunrendszerét is erősíti.