Legyünk kreatívak a textil szalag segítségével!

textil szalag

Textil szalag

A szalagszövő gépeket dolgoztatják rendesen, mert igen nagy a kereslet ezekre a pántlikákra. Akinek van valamilyen kreatív hobbija, az tudja, hogy a textil szalag az, amiből sohasem elég. Szövésmintájuk alapján ripsz, taft és danubia szalagnak hívják, de némely fajtái horgológépen is előállíthatóak.

Eme anyagok díszítésre, csomagoláshoz, kitűzőként kokárda formában használhatóak, emellett kitűnő a kreatív kézműves hobbiknál is, mert rengeteg színben kapható. Utóbbi esetben mutatós lehet virágkötészethez, törölközőre, varrás rögzítéséhez, konyharuhára akasztóként, szalvétagyűrűnek, sőt, még asztali girlandnak is.

A textil szalag igen sokrétűen felhasználható, ha kreatívak vagyunk, mert cél a csillagos ég! Nem kell ahhoz profinak lennünk, hogy alkossunk belőle valamit, csak találjuk meg az ötletet, amit el akarunk készíteni, majd szerezzük be az anyagokat és álljunk neki! A textil szalag segítségével a legegyszerűbb kiegészítőt is egyedivé tudjuk varázsolni, ha csak egy picit is szabadjára engedjük a képzeletünket.