Kellemes illatú fürdetőkrém

fürdetőkrém

Fürdetőkrém

A babák érzékeny bőre is hajlamos kiszáradni, atópia vagy ekcéma veszélye is fennállhat, ezért az anyukáknak érdemes a legjobb készítményeket használniuk az ápoláshoz. Például a HerbArting fürdetőkrém a gyógyszertári produktumok helyett természetes alternatívát nyújt, ami semmiféle irritáló anyagot nem tartalmaz.

Minőségi shea vaj képezi a termék alapját, amihez a gyártók E-vitamint, bőrpuhító panthenolt és lágyan tisztító kókusztenzidet adtak. Már újszülött kortól is használható ez a fürdetőkrém, mert garantáltan nem árt a baba érzékeny szervezetének. Nem teszi síkossá a pici bőrét, a vízben könnyen eloszlik.

A terméket egyszerűen megrendelheti a herbarting.hu webáruházból, ami után hamarosan kiszállításra kerül. Érdemes a beszerzése mellett határoznia, hiszen kicsinye bőrének egészsége mindennél fontosabb. A fürdetőkrém kellemes illatú, nem szárítja a bőrt, selymes érzetet nyújt. Már az első használat után észre fogja venni a változást. Tegyen egy próbát és meglátja, többé nem fog mást használni!