Jövőbe mutat a kerékpár Bluetooth szenzor

Kiváló kerékpár tartozékok

A modern technológia vívmányai nem ismernek határokat. A kerékpározás új szintre emelhető az azolcsosag.hu kínálatában található eszközök segítségével.

A kerékpár Bluetooth szenzor egy különleges találmány, ami az olyan bicikli kerékben kapott helyet, amivel akár a 25 km/h is könnyedén elérhető erőlködés nélkül. Ez egy olyan villanymotorral meghajtott eszköz, ami segít tekerés közben, ezáltal nincs szükség nagy erőkifejtésre az emelkedőkön.

De elég unalmas lenne, hogyha csak ennyiből állna az egész. Mivel egy hosszabb túra esetén nem árt tudni, hogy pontosan merre haladunk, ezért az utat követhetjük a kormányra rögzített telefonon. Akkor leszünk igazán nagy bajban, hogyha ez is felmondja a szolgálatot, vagyis lemerül és ott maradunk a semmi közepén telefon nélkül.

De a kerékpár Bluetooth szenzornak köszönhetően, ez nem fordulhat elő, mivel ezzel a remek eszközzel még a telefont is tölthetjük. Ami még futurisztikusnak számít a kerékpár Bluetooth szenzor esetében az bizony az alkalmazás, hiszen telefonon keresztül állíthatóvá válik a sebesség.